Welkom op de website van:

Wandelklub Temse.

Aangesloten bij

"Wandelsport Vlaanderen vzw",

(nummer 3182).

Laatste up - date: 13/10/2020.

Wijzigingen aangebracht aan:  "Bestuur".

Beste Leden,
Wij hebben reeds verschillende onpopulaire maatregelen moeten nemen, en hier volgt er nog eentje.
Terwijl ons clubblad ter presse ging was er nog een klein beetje hoop, ook deze hoop is nu volledig in rook opgegaan.
Wij hebben spijtig genoeg onze laatste activiteit ook moeten afgelasten, dus geen "Kaailoperstocht" op 22 november.
Wij richten onze pijlen nu volop op 2021.

Nog een (kleine) aanvulling bij het artikel van "Hernieuwing van het lidmaatschap", door een vergetelheid van mijne twege is het volgende niet opgenomen in het bewuste artikel:

Wat kost het bij ons om lid te zijn van onze club:

15 € voor één lid.
15 € voor een tweede persoon binnen hetzelfde gezin. (tesaam 30 €)

Vanaf een derde persoon binnen hetzelfde gezin is de prijs 35 € voor het hele gezin.
Nogmaals mijn verontschuldiging.

Wij doen nog een warme oproep om zoveel als mogelijk het lidgeld te storten op onze vertrouwde clubrekening                                 (BE63 7350 4586 3608).
Indien betaald zal de hernieuwingsbrief in jou brievenbus belanden (dit kan maar vanaf 16 november) indien nog niet betaald zal er een bestuurslid aanbellen met de vraag tot betaling.
Hopelijk zal U ingaan op zijn vraag.
Bij de hernieuwingsbrief zal ook het formumier bijgevoegd zijn voor het ziekenfonds (zie verdere uitleg in het clubblaadje a.u.b.).
Alvast bedankt.

Ga ook eens naar onze facebookpagina, er zijn mooie foto's te bekijken.

www.facebook.com/groups/wandelklubtemse/